Ατάκες για φλέρτ | Πως να φλερτάρω αποτελεσματικά

Ατάκες για φλερτ

Ατάκες για φλερτ στις online γνωριμίες

Θέλεις όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να εντυπωσιάσεις την κοπέλα την οποία ανακάλυψες σε ένα site γνωριμιών, αλλά δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, καθώς από τα δείγματα γραφής σου δε φαίνεσαι και άνθρωπος που θα μπορούσε να γράψει μυθιστόρημα. Τι κάνεις;

Υπάρχουν βασικοί κανόνες τους οποίους πρέπει να θυμάσαι ώστε να ξεκινήσεις και να προχωρήσεις σωστά τη διαδικτυακή σου γνωριμία: Πριν κάνεις την προσέγγιση… Σκέψου ότι οι πολύ όμορφες γυναίκες και αυτές που έχουν προκλητικές φωτογραφίες (μερικές είναι επαγγελματίες συνοδοί…) θα δεχθούν χιλιάδες μηνύματα οπότε παίξε μπάλα σε κοπέλες οι οποίες είναι των κυβικών σου… για να μην χάνεις τον χρόνο σου!

 

1. Διάβασε προσεκτικά το προφίλ της κάθε λέξη του.

Οι άντρες που δείχνουν ότι γνωρίζουν καλά μια γυναίκα, έχουν περισσότερη τύχη από όλους τους υπόλοιπους. Το θέμα είναι ότι ακόμα κι αν έχει ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας, δε θα παραλείψει να γράψει, πόσο έξυπνη, αστεία, χαρούμενη, ευγενική, πιστή είναι, ότι της αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική, η ποίηση, ο αθλητισμός και ψάχνει έναν καλό φίλο, σύντροφο, εραστή για να περάσει τη ζωή της μαζί του.

 

2. Ατάκες… πες κάτι αυθόρμητο και αυθεντικό

Πριν πατήσεις το send αναρωτήσου αν αυτό που γράφεις ακούγεται αυθεντικό. Αν όχι, τότε μάλλον το πρόσωπο με το οποίο επικοινωνείς, πιθανόν, έχει λάβει άρα 100 παρόμοια μηνύματα… Κάθεσαι και γράφεις όχι μόνο την ιστορία της ζωής σου, αλλά και γενικολογίες που σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τον παραλήπτη, αλλά και δεν του λένε τίποτα καινούριο.

Μη χάνεις το χρόνο σου… Ξέχνα το “γεια σου, τι κάνεις” ή κοπλιμέντα του τύπου “έχεις υπέροχα μάτια”. Αυτά τα στέλνουν όλοι!! Επιπλέον, δεν προβάλει κανένα στοιχείο του χαρακτήρα σου το συγκεκριμένο μήνυμα.

Σκέψου απλά, ότι μια γυναίκα σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών δέχεται κυριολεκτικά δεκάδες μηνύματα από άντρες, εκ των οποίων όλα σχεδόν λένε “γεια σου, τι κάνεις”. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα απαντήσει στο δικό σου;

Επομένως το μήνυμά σου θα πρέπει να σε κάνει εξ αρχής να ξεχωρίσεις.
Στείλε κάτι πρωτότυπό, ένα σχόλιο , ένα αστείο ή εαν έχεις κάποιο κοινό χόμπι ρώτα κάτι επάνω σε αυτό.
Κάτι που θα το δει και θα γελάσει ή θα σκεφτεί ότι είσαι εξυπνότερος από τους υπόλοιπους άντρες που της στέλνουν.

Γενικότερα, πρέπει να στέλνεις μηνύματα τα οποία να σε κάνουν αμέσως να ξεχωρίζεις προκειμένου η γυναίκα να μπει στη διαδικασία να απαντήσει.

 

3. Να φλερτάρεις. Να έχεις αυτοπεποίθηση. Να είσαι διαφορετικός!

Έχε στο μυαλό σου ότι εσύ είσαι το εμπόρευμα στην προκειμένη περίπτωση. Αν και επικοινωνείς στο ξεκάρφωτο με μια γυναίκα, κάνε το τουλάχιστον να δείχνει ότι αξίζεις και θα είναι τυχερή να σε έχει. Αν είσαι πολύ φιλοφρονητικός στο αρχικό σου mail, θα φανείς απεγνωσμένος… Οπότε μην το παρακάνεις! Πες κάνα δυο έξυπνες ατάκες και τέλος. Ούτως ή άλλως το προφίλ σου είναι αυτό που κάνει όλη τη δουλειά!

 

4. Η προσέγγιση το Σαββατοκύριακο έχει 50% καλύτερες πιθανότητες!

Από έρευνες που έγιναν σε site γνωριμιών έδειξαν ότι λόγο του ελεύθερου χρόνου το ΣΚ υπάρχουν καλύτερες πιθανότητες στο να σας απαντήσει κάποιος! Αυτό βέβαια μην το κάνετε κανόνα.

 

5. Εικόνα προφίλ… χαμογέλα αλλά όχι σαν διαφήμιση της Colgate!

Η έρευνα της dating ιστοσελίδας OKCupid, αναφέρει ότι οι άντρες που χαμογελούν διάπλατα σαν να ποζάρουν για διαφημιστικό περιοδικού, δεν έχουν την ίδια επιτυχία με όσους αρκούνται σε ένα απλό μειδίαμα. Θέλεις επειδή το τελευταίο αφήνει ένα μυστήριο; Θέλεις επειδή πουλάει περισσότερο αυτή την εποχή στο Hollywood; Ό,τι κι αν είναι, δουλεύει. Οπότε, αν επιδιώκεις να εκφράσεις τα συναισθήματα σου με χαμόγελο, προσπάθησε να το περιορίσεις λίγο. Δεν είναι κακό να την αφήσεις να αναρωτιέται τι σκέψεις υπάρχουν πίσω από αυτό το χαμόγελο.

 

6. Η στατιστική στα date sites

Όπως σε όλα τα πράγματα ετσι και στα site γνωριμιών υπάρχει και η στατιστική οπότε για να έχουμε καλά αποτελέσματα δεν φθάνει μόνο να κάνουμε προσέγγιση σε 5-10 άτομα αλλά σε πολλά παραπάνω για να μιλήσουμε με αρκετά άτομα και να δούμε ποιο μας ταιριάζει , οπότε προσεγγίστε άτομα που σας ενδιαφέρουν και μην απογοητεύεστε εαν δεν σας απαντήσουν , αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους… έχει βρει σύντροφο , δεν του ταιριάζετε (έχει δει το προφιλ σας) , δεν μπαίνει πολύ τακτικά στο dating site , οπότε κανόνας κάνουμε πολλές προσεγγίσεις για να έχουμε καλά αποτελέσματα!

 

 

 

mavri-grami

dating sites ellada

Site Γνωριμιών: Έχουν Αποτελέσματα Τελικά στην Ελλάδα;

πηγή menofstyle.gr

Έλα παραδέξου το: έχεις χρησιμοποιήσει κι εσύ site γνωριμιών για να γνωρίσεις γυναίκες.

Το θέμα όμως είναι, λειτουργούν οι εφαρμογές γνωριμιών στην Ελλάδα;

Και τι εννοώ: Μπορείς να γνωρίσεις μια όμορφη και ποιοτική γυναίκα μέσω ίντερνετ;

Και πόσες πιθανότητες έχεις να χτίσεις μια υγιή σχέση με μια γυναίκα που γνώρισες μέσω διαδικτύου σε σχέση με μια γυναίκα που προσέγγισες κάπου έξω;

Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας πλέον. Σύμφωνα με έρευνες, το 40% των ζευγαριών στην Αμερική γνωρίζονται πλέον μέσω διαδικτύου.

Αυτή είναι μια έρευνα που αποδεικνύει τον μεγάλο ρόλο που παίζουν τα social media και οι εφαρμογές γνωριμιών στη ζωή μας, καθώς περίπου τα μισά ζευγάρια γνωρίστηκαν μέσω αυτών.

Εγώ πιστεύω ότι το ποσοστό στην Ελλάδα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Δεδομένου ότι το φλερτ μεταβάλλεται και όλο και περισσότεροι νέοι σήμερα επιλέγουν να φλερτάρουν online, είναι εξαιρετικά χρήσιμο να γνωρίζουμε εάν λειτουργεί αυτός ο τρόπος και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να τον αξιοποιήσουμε.

Ειδικά τα άτομα μικρότερης ηλικίας έχουν την τάση να περνούν ένα τεράστιο ποσοστό της ημέρας τους στο ιντερνετ και στα social media.

Οι περισσότεροι από εμάς θα “σκρολάρουμε” στο facebook ή το instagram στον ελεύθερό μας χρόνο και θα δούμε προφίλ αμέτρητων ανθρώπων που δεν γνωρίζουμε από κοντά.

Αυτή τη στιγμή, ο μέσος άνθρωπος κοιτάει το κινητό του σύμφωνα με έρευνες περίπου ογδόντα φορές την ημέρα! Δηλαδή κάθε δώδεκα λεπτά σε καθημερινή βάση.

Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, μπορούμε να κατανοήσουμε το γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το διαδίκτυο για να φλερτάρουν.

Ιδιαίτερα όσον αφορά τους άντρες, οι έρευνες δείχνουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων που χρησιμοποιούν site γνωριμιών για να δημιουργήσουν μια σχέση είναι άντρες, με το ποσοστό να αγγίζει το 62%.

 

 

Όμως, είναι αποτελεσματικός αυτός ο τρόπος φλερτ;

Δες περισσότερα στο βίντεο μου στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

 

 

 

 

 

Ποια Site Γνωριμιών Έχουν Αποτέλεσμα

Δεν έχει αξία να χρησιμοποιείς site γνωριμιών στην Ελλάδα χωρίς να ξέρεις ποια είναι εκείνα που φέρνουν όντως αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τη δική μου έρευνα, τα dating sites τα οποία λειτουργούν καλύτερα στην Ελλάδα είναι τα Badoo, OkCupid και Eligible Greeks και συμπληρώνουμε με το Tinder
#1.Badoo

Αρχικά, όσον αφορά το Badoo , στα υπέρ είναι ότι είναι αρκετά γνωστό, επομένως μπορείς να γνωρίσεις αρκετές γυναίκες μέσα από την ιστοσελίδα. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει πάνω από 298 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και είναι αρκετά εύκολη στη χρήση της.

Προσφέρει δωρεάν εγγραφή και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σελίδες για γνωριμίες.

Το θέμα είναι ότι, ακριβώς επειδή αποτελεί ίσως τη πιο δημοφιλή ιστοσελίδα γνωριμιών, μαζεύει και κόσμο που δεν είναι… “κατάλληλος”.

Αυτό σημαίνει ότι αρκετά προφίλ είναι ψεύτικα, οπότε θέλει προσοχή.
#2. Eligible Greeks / Perfectdate

Το συγκεκριμένο site είναι από τα ποιοτικότερα που έχω χρησιμοποιήσει, καθώς κάνει πολύ καλό ξεκαθάρισμα του κόσμου που δέχεται.

Σπάνια θα βρεις περίεργες καταστάσεις ή άτομα σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Είναι μια από τις πιο προσεγμένες ιστοσελίδες και σου προσφέρει αρκετές δυνατότητες όσον αφορά το προφίλ σου.

Έχει αρκετές πληροφορίες που μπορείς να βάλεις για τον εαυτό σου και σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις περισσότερες από μια φωτογραφίες.

Επίσης, πολλοί από τους χρήστες ψάχνουν για σοβαρή σχέση, χωρίς αυτό να αποκλείει την εύρεση κάτι πρόσκαιρου.

Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία, αυτές οι τέσσερις ιστοσελίδες είναι και εκείνες που λειτουργούν καλύτερα και έχουν τα μεγαλύτερα αποτελέσματα στην Ελλάδα.

Φυσικά, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πώς χειρίζεσαι την κάθε κατάσταση, καθώς πολλοί άντρες πέφτουν θύματα απάτης.

Ωστόσο, μπορείς να φτιάξεις ένα προφίλ άμεσα και να δοκιμάσεις εάν λειτουργεί αυτός ο τρόπος φλερτ για εσένα.

 

 

Το θέμα όμως είναι το εξής:
Λειτουργούν Τα Site Γνωριμιών Στην Ελλάδα;

Λειτουργούν.

Αλλά έχουν κι αυτά τους περιορισμούς τους στο πώς και πόσα αποτελέσματα φέρνουν.

Για παράδειγμα, μετά από έρευνα και χρήση δική μου τόσο του site οσο και της εφαρμογής, ανακάλυψα ότι το Badoo σίγουρα λειτουργεί.

Αλλά!

Έχει αρκετά ψεύτικα προφίλ, όπως προανέφερα. Αυτός δεν είναι απαραίτητα ένας ανασταλτικός παράγοντας, καθώς πολλά προφίλ είναι αληθινά και μπορείς να βρεις γυναίκες που ψάχνουν συνήθως κάτι περιστασιακό αλλά, γιατί όχι, και μόνιμο.

Απλά θέλει καλή επιλογή και μικρές προσδοκίες μέχρι να γνωρίσεις τη γυναίκα από κοντά.

Και το Eligible Greeks λειτουργεί και μάλιστα έχει κάποια πιο αξιόλογα άτομα ως χρήστες. Το θέμα είναι ότι οι ηλικίες στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ίσως λίγο μεγαλύτερες, αλλά αυτό δεν είναι περιοριστικό ούτε πρέπει να σε αποτρέψει από το να το δοκιμάσεις.
Ο Νο1 παράγοντας που παίζει τεράστιο ρόλο είναι η φωτογραφία που θα επιλέξεις. Επειδή αυτό είναι το πρώτο και ίσως το μοναδικό που θα κοιτάξει μια γυναίκα σε ένα προφίλ, πρέπει να είναι κάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους.

Η φωτογραφία σου πρέπει να είναι καθαρή και να δείχνει μόνο εσένα σε κοντινό πλάνο. Μην επιλέγεις θολές ή ολόσωμες φωτογραφίες, γιατί δεν σε κολακεύουν. Και σε καμία περίπτωση μην επιλέξεις φωτογραφία στην οποία είσαι με γυναίκα.

Τι περιμένεις λοιπόν; Ξεκίνα να εφαρμόζεις στην πράξη τις παραπάνω συμβουλές και κυρίως, απόλαυσε τη διαδικασία.

 

 

mavri-grami

 

 

Ατάκες για Φλέρτ για γνωριμίες στη καθημερινή ζωή

(εκτός από social και dating sites)

Ατάκες για φλερτ

πηγή in2life.gr

Είναι άραγε «ξεχασμένη» η γλώσσα του κλασικού φλερτ; Όταν οι περισσότερες γνωριμίες γίνονται πλέον μέσω likes και inbox στα social media, η ικανότητα ανδρών και γυναικών στο «φυσικό» φλερτ, αυτό που γίνεται σε ένα μπαρ ή σε ένα πάρτι, αργοσβήνει. Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώνουμε παρακάτω για εσάς τις 10 βασικές εντολές του φλερτ, για να προσεγγίσετε πιο εύκολα και αποτελεσματικά τον άνδρα ή τη γυναίκα που σας κέντρισε το ενδιαφέρον.

 

Κοιτάξτε τον άλλον στα μάτια
Απλό αλλά αποτελεσματικό: Η συνεχής οπτική επαφή δείχνει στον άνθρωπο απέναντί σας πως δεν ντρέπεστε, ούτε φοβάστε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Άλλωστε το έντονο παιχνίδι με το βλέμμα… είναι σέξι.

 

Αποφύγετε τα κλισέ
Κλισέ δεν είναι μόνο μια έτοιμη, παρωχημένη ατάκα που θα χρησιμοποιήσετε ως αφορμή για γνωριμία. Είναι και οι ατάκες που θα σκεφτείτε να πείτε ακριβώς για να μη φανείτε παρωχημένοι. Με άλλα λόγια, μιλήστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει όπως θα μιλούσατε καθημερινά, δηλαδή απλά και ειλικρινά.

 

Ατάκες για φλέρτ που μας άρεσαν…

“Γεια σου… σε είδα και μου άρεσες πολύ, αν δε σου μιλούσα θα το μετάνιωνα. Με λένε………..”  Απλά και ωραία!

“Γεια… είσαι ντροπαλή/ντροπαλές;…( Αυτές: Όχι, γιατί;) Γιατί είστε 10 λεπτά εδώ, και δε μας έχετε ρωτήσει το όνομά μας.. δε μας έχετε πει ένα γεια :-)”

“Η παρέα μου εκεί πέρα βάζει στοίχημα ότι δεν μπορώ να ανοίξω συζήτηση με το πιο καλογυμνασμένο άτομο εδώ μέσα. Θέλεις να αγοράσεις μερικά ποτά με τα χρήματά τους;”

“Βλέπεις τον φίλο μου εκεί; Θέλει να ξέρει αν με βρίσκεις σέξι.”

«Είναι ωραίο που ανταλλάσσουμε ματιές. Θα ήθελες να γνωριστούμε? Ή και να τα πιούμε?»

Μην σκέφτεσαι πώς να βρεις την τέλεια ατάκα

Ποια είναι η τέλεια ατάκα για να ανοίξεις μία συζήτηση; Όπως έχουμε γράψει, ίσως δεν υπάρχει τέλεια ατάκα. Έχει πιο πολύ σημασία να προσέξεις εν γένει τη συμπεριφορά σου. Η γλώσσα του σώματος, τα λόγια σου, η προσωπικότητά σου.

Για παράδειγμα. Ένας νευρικός τύπος πλησιάζει μία γυναίκα, κι έχει έτοιμες κάμποσες έξυπνες ατάκες για να πιάσει κουβέντα. Ό,τι και να της πει, η γυναίκα θα προτιμήσει κάποιον λιγότερο ετοιμόλογο αλλά πιο χαλαρό, λιγότερο ανασφαλή και πιο ήρεμο άνθρωπο.

 

Βασιστείτε στα δυνατά σας σημεία
Αν για παράδειγμα το χιούμορ δεν είναι το ατού σας, μην υπερ-προσπαθείτε να τον/την κάνετε να γελάσει με αστεία. Μπορεί ο δικός σας άσσος στο μανίκι να είναι το έντονο βλέμμα, το μυστήριο, οι γνώσεις σας σε περίεργα θέματα ή ο χορός σας.

 

Χαμογελάστε
Δεν χρειάζεται να γίνετε… ο Τζόκερ, αλλά να χαμογελάτε ανά διαστήματα για να δείξετε πως περνάτε καλά και απολαμβάνετε τη συζήτηση. Αν η απέναντι πλευρά απαντήσει με χαμόγελο, τότε θα έχετε την ένδειξη πως βρίσκεστε σε καλό δρόμο.

 

Κάντε «νωρίς» ένα κομπλιμέντο
Εντοπίστε το δυνατό σημείο του προσώπου που σας ενδιαφέρει και κάντε το κομπλιμέντο νωρίς κατά την διάρκεια της συζήτησης. Με αυτό τον τρόπο, στέλνετε σαφές σινιάλο ότι ενδιαφέρεστε ερωτικά και δεν αφήνετε περιθώρια να μπείτε στη μισητή αρένα του friendzone.

 

Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος
Διαβάστε αυτά τα χρησιμότατα tips για τη γλώσσα του σώματος. Τώρα πια γνωρίζετε ποιες είναι οι καλές και οι κακές ενδείξεις και πώς να «διαβάσετε» τις κινήσεις του άλλου. Τώρα μάθετε το αντίστροφο: Μελετήστε πώς μπορείτε όχι να διαβάσετε τα σημάδια στο σώμα του άλλου, αλλά πώς να βελτιώσετε τη δική σας γλώσσα του σώματος, ώστε να μη δώσετε τη λάθος εντύπωση. Να θυμάστε πάντα να μην καμπουριάζετε, να χαμογελάτε, να χαλαρώνετε τους ώμους σας και να έρχεστε πιο κοντά στον άλλον, όταν θέλετε να του δείξετε πως ενδιαφέρεστε. Σημαντικό: Έχετε πάντα μαζί σας τσίχλες για δροσερή αναπνοή. Όπως και να το κάνουμε, η αρχή γίνεται με την ομιλία, και ως γνωστόν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, και οι πρώτες εντυπώσεις αυτές που μένουν.

 

Μην μιλάτε πολύ για τον εαυτό σας
Η ικανότητα να είναι κανείς καλός ακροατής μετρά ιδιαίτερα και σας δίνει πόντους στο παιχνίδι της γνωριμίας. Μιλήστε για τον εαυτό σας μόνο όταν ερωτηθείτε – εσείς με τη σειρά σας φροντίστε να κάνετε αρκετές στοχευμένες ερωτήσεις για τον άλλο/την άλλη, χωρίς φυσικά να φανείτε σαν ιεροεξεταστές.

 

Μην πιέζετε για περισσότερα όταν «δεν σας παίρνει»
Αν βλέπετε πως το «αντικείμενο του πόθου» διστάζει να σας δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου, ίσως υπάρχει άλλη σχέση στη μέση. Αν δεν απαντά ξεκάθαρα αν θέλει να βγείτε αύριο, ίσως η έλξη να μην είναι αμοιβαία. Αν δεν θέλει να μιλήσει για το παρελθόν του/της, ίσως δεν έχει μάθει να ανοίγεται εύκολα. Αντί να πιέσετε για περισσότερες πληροφορίες ή δεσμεύσεις, σεβαστείτε την ιδιωτικότητά του/της ή απλώς ρωτήστε ευγενικά αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που αρνείται.

 

Απομνημονεύστε λεπτομέρειες
Αν όλα πάνε καλά και υπάρξει επόμενη συνάντηση και ακολουθήσουν τα πρώτα και δεύτερα ραντεβού, θα φανεί ιδιαίτερα καλό αν θυμάστε ποιο συγκρότημα του άρεσε ή ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό κ.ο.κ. Αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να τις αξιοποιήσετε σαν αφορμές για συζήτηση ή σαν κριτήρια για να επιλέξετε το εστιατόριο ή το μπαράκι της εξόδου σας, και θα δώσει την εντύπωση πως δείξατε πραγματικό ενδιαφέρον και προσοχή σε όσα έλεγε στην πρώτη σας γνωριμία.

 

Αφήστε «ανοιχτό τέλος» στη συζήτησή σας
Το φλερτ δεν είναι κάτι που αρχίζει και τελειώνει στην βραδιά της πρώτης γνωριμίας. Θα ακολουθήσουν SMS, τηλεφωνήματα, πρώτα ραντεβού και μηνύματα στο Facebook. Μέχρι να δείτε αν όλο αυτό οδηγήσει σε σχέση, αξίζει να συνεχίσετε το παιχνίδι του φλερτ, με casual μηνύματα και συζητήσεις, που καλό θα είναι να κλείνουν με μια «υπόσχεση». Αν για παράδειγμα βλέπετε πως η συνομιλία σας τελειώνει, μπορείτε να πείτε «τα λέμε ξανά αύριο για να κανονίσουμε το σινεμά που λέγαμε» ή αν θα ήθελε κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα να περάσετε από το σπίτι του/της για καφέ. Έτσι, δημιουργείτε στην ουσία μια «εγγύηση» ότι η συζήτηση και το φλερτ κάποια στιγμή σύντομα θα συνεχιστεί.

 

mavri-grami

Και για το τέλος…

Βίντεο με χρήσιμες συμβουλές για αποτελεσματικό φλέρτ
από την ομάδα του menofstyle.gr

 

 

Μαγικές ατάκες… για φλερτ

 

 

 

Πώς Να Φλερτάρεις Χωρίς Να της “Παίρνεις Συνέντευξη”

 

 

 

Πώς Φλερτάρω Aν Είμαι Ντροπαλός!

 

Τι περιμένεις λοιπόν; Ξεκίνα να εφαρμόζεις στην πράξη τις παραπάνω συμβουλές και κυρίως, απόλαυσε τη διαδικασία!

 

 

 

proteinoume
Perfectdate online gnorimies
Perfectdate & Eligible Greeks
Το Eligible Greeks είναι από τα πιο σοβαρά sites γνωριμιών , θα βρείτε πολλά αξιόλογα άτομα κάθε ηλικίας!
Διαδεδομένο σε Ελλάδα και Κύπρο!
Πολλά μέλη από την ομογένεια Αμερική , Γερμανία , Καναδάς , Αυστραλία κ.α

Το ταίριασμα μεταξύ των μελών γίνεται με βάση τη συμβατότητά τους σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως…
η εμφάνιση, ο τρόπος ντυσίματος, ο τρόπος διασκέδασης, η μουσική , οι αξίες και οι αντιλήψεις, ο τρόπος ζωής τους!
Το site είναι πολύ καλά στημένο και υπάρχουν χιλίαδες άτομα ενεργά!

Δοκίμασε το Eligible Greeks , γνωριμίες με αξία!

• Η εγγραφή στο EligibleGreeks ειναι δωρεάν!

• Θα έχετε πρόσβαση και στο Perfectdate.gr!

• Το πιο σοβαρό site γνωριμιών!

• 700 χιλιάδες άτομα & από την ομογένεια!

 

 


 

 

 

Άρθρα για να μπείτε στο παιχνίδι του online φλερτ

Online γνωριμίες Tips για να κάνεις περισσότερες γνωριμίες

 

Ατάκες για φλέρτ: Πως να φλερτάρεις αποτελεσματικά

 

Τι πρέπει να προσέχουμε στις γνωριμίες μέσω ιντερνετ

 

Πρώτο ραντεβού? Προετοιμάσου κατάλληλα για να μην το <<κάψεις>>

 

DodaLife.com © 2024 All Rights Reserved

Online γνωριμίες τα καλύτερα dating sites και mobile app γνωριμιών σε Ελλάδα και Κύπρο

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress