EligibleGreeks / Perfectdate γνωριμίες , γνώμες κριτικές θετικά αρνητικά

Ίδρυση: 2002
Πρόσβαση: Web , Κινητό
Target Group: 25 – 55
Έλληνες Members: πάνω από 700 χιλιάδες
Κόστος: Δωρεάν , Πλατινένιο Μέλος

 

EligibleGreeks και Perfectdate.gr ένωσαν τις δυνάμεις τους!
Με την δωρεάν εγγραφή σας στο EligibleGreeks.com εχετε πρόσβαση και στο Perfectdate.gr του Αντεννα!

Η επικοινωνία είναι ένα ισχυρό όπλο αντιμετώπισης της κρίσης, σε μια εποχή που η ανεργία και η έλλειψη πόρων και χρημάτων, οδηγούν τους ανθρώπους στην απομόνωση. Ο περίπλοκος επίσης τρόπος ζωής με τα παρατεταμένα ωράρια δουλείας και απαιτήσεις της καθημερινότητας, έχουν αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι γνωρίζουν το μελλοντικό τους σύντροφο.

 

EligibleGreeks και Perfectday φιλοσοφία
Tο EligibleGreeks.com είναι μια σοβαρή ηλεκτρονική υπηρεσία και έχει στόχο τη σοβαρή γνωριμία και την επαφή μεταξύ ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα. Απευθύνεται σε αδέσμευτους άντρες & γυναίκες άνω των 18 , κυρίως μεταξύ 25 – 55 χρονών που θα ήθελαν μία σοβαρή γνωριμία, μια αληθινή φιλία, μια ποιοτική σχέση που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στον γάμο.

Ο γρήγορος τρόπο ζωής που βιώνουμε δεν μας δίνει πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους. Ακόμα και οι τυχαίες γνωριμίες που μπορεί να κάνουμε σε μία έξοδό μας, πολλές φορές έχουν το ρίσκο της απογοήτευσης. Ακόμη μπορεί έτσι να χαθεί μία ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον που να ταιριάζεις πραγματικά.

Το EligibleGreeks.com φέρνει σ’ επαφή γυναίκες και άντρες που δύσκολα θα συναντούσαν ο ένας τον άλλο τυχαία και που έχουν μεγάλες πιθανότητες μιας επιτυχημένης σχέσης, λόγω της συμβατότητας τους γύρω από διάφορα χαρακτηριστικά της προσωπικότητα τους, τον τρόπο ζωής τους, τις αντιλήψεις τους, τα ενδιαφέροντα τους… αλλά και όσα ψάχνουν σε έναν σύντροφο. Στόχος του είναι η ποιότητα της εμπειρίας των μελών αποδεικνύοντας ότι στις μέρες μας μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικές γνωριμίες με ασφάλεια, αλλά και μεγάλη επιτυχία στη συμβατότητα με άλλους ανθρώπους.

Το ταίριασμα μεταξύ των μελών με βάση τη συμβατότητά τους σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση, ο τρόπος ντυσίματος, ο τρόπος διασκέδασης, η μουσική που τους αρέσει, οι αξίες και οι αντιλήψεις, ο τρόπος ζωής τους… μέχρι και το αγαπημένο φαγητό αποτελούν τον πυρήνα της υπηρεσίας EligibleGreeks.com, η οποία μέχρι στιγμής αριθμεί περισσότερους από 700.000 εγγεγραμμένους Έλληνες. Η υπηρεσία λαμβάνει υπόψη της όλα τα στοιχεία από το προφίλ των μελών και προτείνει αυτούς που ταιριάζουν στα περισσότερα από αυτά.

Σύμφωνα με στοιχεία σε παγκόσμια κλίμακα, 1 στις 5 σχέσεις ξεκινάει μέσω διαδικτύου. Περίπου το 30% των ανθρώπινων σχέσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση  ξεκίνησαν ηλεκτρονικά.

Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικών γνωριμιών υπόσχονται αγάπη με ένα απλό κλικ! Οι χρήστες δημιουργούν το προφίλ, διαβάζουν τα προφίλ άλλων μελών, βλέπουν φωτογραφίες κι επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων… προτού αποφασίσουν να γνωριστούν από κοντά.

Το σίγουρο πάντως είναι πως όσοι βγούνε ραντεβού μέσα από το EligibleGreeks.com  θα γνωρίζουν ήδη καλά ο ένας τον άλλο.. περισσότερο από κάθε άλλο πρώτο ραντεβού!
Ασφάλεια δεδομένων
Στο EligibleGreeks.com τα πάντα είναι εμπιστευτικά και γίνονται με καλαισθησία και στυλ. Η επιλογή είναι δική σας. Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς πίεση, χωρίς ντροπές… σας δίνεται απλά η ευκαιρία να δικτυωθείτε και να βρείτε ελεύθερους άνδρες και γυναίκες με παρεμφερείς αξίες, ενδιαφέροντα και εμπειρίες. Δημιουργήστε το προφίλ σας, δημοσιεύστε φωτογραφίες σας, δείτε τα προφίλ από πρόσωπα που κίνησαν το ενδιαφέρον σας,  κάντε online chat, ανταλλάξτε μηνύματα μέσα από το EligibleGreeks.com και μία νέα γνωριμία, μία δυνατή φιλία ή ακόμα κι ένας γάμος είναι μόνο ένα «κλικ» μακριά!

 

EligibleGreeks / Perfectdate Πως κάνει match / ταίριασμα
Το ταίριασμα μεταξύ των μελών με βάση τη συμβατότητά τους σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση, ο τρόπος ντυσίματος, ο τρόπος διασκέδασης, η μουσική που τους αρέσει, οι αξίες και οι αντιλήψεις, ο τρόπος ζωής τους… μέχρι και το αγαπημένο φαγητό αποτελούν τον πυρήνα της υπηρεσίας EligibleGreeks η οποία μέχρι στιγμής αριθμεί περισσότερους από 700.000 εγγεγραμμένους Έλληνες. Η υπηρεσία λαμβάνει υπόψη της όλα τα στοιχεία από το προφίλ των μελών και προτείνει αυτούς που ταιριάζουν στα περισσότερα από αυτά.

 

EligibleGreeks / Perfectday Κλείσιμο ματιού
Τα κλεισίματα ματιού αποτελούν έναν τρόπο για να «σπάσουν τον πάγο» τα μέλη και σας ενημερώνουν πως τους άρεσε το προφίλ σας. Δεν χρειάζεται να είσαστε Πλατινένιο μέλος για να στείλετε ή να λάβετε κλεισίματα ματιού.

 

EligibleGreeks / Perfectdate Πλατινένιο Μέλος
Η αγορά ιδιότητας Πλατινένιου μέλους παρέχει σε ένα μέλος πρόσβαση σε αρκετές πρόσθετες ιδιότητες του ιστότοπου. Τα Πλατινένια μέλη μπορούν:
Να διαβάζουν και να απαντούν σε όλα τα ηλ.μηνύματα που τους αποστέλλονται από οποιοδήποτε μέλος,
Να στέλνουν μήνυμα σε οποιοδήποτε μέλος και να λαμβάνουν απαντήσεις,
Να ξεκινούν τσατ με οποιαδήποτε συνδεδεμένα μέλη, και
Να πραγματοποιούν Λεπτομερείς αναζητήσεις στη σελίδα Αναζήτησης προφίλ.

 

 

 

 

perfectdate-gr

EligibleGreeks / Perfectdate Αρνητικά
– Για να αποκτήσεις πολλές δυνατότητες πρέπει να γίνεις πλατινένιο μέλος
– Το target group είναι 25 – 50
– Δεν το προτείνουμε για όσους θέλουν εφήμερες σχέσεις (αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό απλά το αναφέρουμε)

 

EligibleGreeks / Perfectdate Θετικά
+ Σοβαρό site γνωριμιών για όσους θέλουν πραγματικά να κάνουν μια σχέση.
+ Site σχεδόν αποκλειστικά με 700 χιλιάδες Έλληνες από όλο τον κόσμο Ελλάδα , Αμερική , Κύπρο , Καναδά , Αυστραλία , Γερμανία , Αγγλία , Νότιο Αφρική
+ Μας άρεσε το πως κάνει το ταίριασμα μελών διότι οι πληροφορίες που δίνεις είναι ουσιαστικές για να βρεις νέο σύντροφο.
+ Με την δωρεάν εγγραφή σας στο EligibleGreeks.com έχετε πρόσβαση και στο Perfectdate.gr του Αντεννα!
+ Για να αυξήσετε τις πιθανότητες να γνωρίστε ποιο πολλά άτομα υπάρχουν μερικά Tips… αναλυτικές συμβουλές / Tips θα βρείτε εδώ!

 

Βαθμολογία 8/10

heart Καλές νέες γνωριμίες!

Η εγγραφή στο EligibleGreeks ειναι δωρεάν και γρήγορη!
Με την εγγραφή σας θα έχετε πρόσβαση και στο Perfectdate.gr!
Καλές νέες γνωριμίες!

 

 

 

 

DodaLife.com © 2024 All Rights Reserved

Online γνωριμίες τα καλύτερα dating sites και mobile app γνωριμιών σε Ελλάδα και Κύπρο

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress