Αγορά από GearBest τελωνείο | Μεταφορικά | Τρόποι Πληρωμής | Προσφορές | Hot Deals| Εκπτωτικά Κουπόνια

Ψάχνεις απο site σε site , ρωτας φίλους για αξιόπιστα κινέζικα sites eshops…?

Update 17/4/2023

Ψάχνεστε για αγορά κινητού τηλεφώνου / tablet / laptop και έχετε χαθεί στα φόρουμ, στις διαφημίσεις, στις “αξιολογήσεις – διαφημίσεις”, και στους ειδικούς γκουρού της κινητής τηλεφωνίας. Μην αγχώνεστε. Η αγορά κινητών τηλεφώνων είναι τεράστια και δύσκολα μαθαίνει κανείς πώς θα εξοικονομήσει απίστευτα ποσά αγοράζοντας την καλύτερη ποιότητα.

 

Γιατί τα κινέζικα κινητά / tablets ειναι τόσο φθηνά?
Το μέγεθος της λιλιπούτειας αγοράς κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα και οι διαδικασίες με τις οποίες επιλέγουν τις συσκευές που προωθούν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών, δυστυχώς δεν επιτρέπουν σε όσους Έλληνες επιθυμούν να μπορούν να επιλέξουν κορυφαίες συσκευές κινητών τηλεφώνων που στην Κίνα εμφανίζονται κατά δεκάδες κάθε μερικούς μήνες, με τις τιμές τους να είναι εξωφρενικά χαμηλότερες!

Και όμως, αυτά που διατίθενται ήδη στην Ελλάδα, είναι και αυτά κατασκευασμένα στην Κίνα. Και αυτά με την ίδια χαμηλή τιμή έφυγαν από την Κίνα με προορισμό την Ελλάδα και η διαφορά στην τιμή δεν είναι ούτε φόροι, ούτε μεταφορικά.
Είναι η διαφήμιση του κινητού που παρακολουθήσαμε και πληρώσαμε με την αγορά του “αξιόπιστου”, “με εγγύηση”, “του επώνυμου”

Η κινέζικη αγορά κινητών τηλεφώνων και ειδικότερα κινητών με λειτουργικό σύστημα Αndroid είναι ίσως η μεγαλύτερη σε μέγεθος αγορά στον κόσμο. Οι κινέζικες εταιρείες κατασκευής Android smartphones έχουν πλέον υπό τον έλεγχο τους και αξιοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεχνολογία υλικού και λογισμικού.

 

Παράδειγμα
Ενα κινητό που έχει τιμή στην Κίνα 200 ευρώ, συγκρίνεται επάξια με ένα κινητό που μπορεί να έχει τιμή στην Ευρώπη λίγο πάνω ή λίγο κάτω από 600 ευρώ. Και μιλάμε πάντοτε για μάρκες κινητών αναγνωρισμένες και εγγυημένες με κινέζικες εταιρείες κολοσσούς.


Συμβουλές Αγορών
Απομιμήσεις αξιόπιστων κινέζικων τηλεφώνων!
Ακόμα και στην Κίνα υπάρχουν αξιόπιστες εταιρίες που τις αντιγράφουν άλλες!
Δυστυχώς όμως, για όσους επιχειρήσουν να αγοράσουν κινέζικο κινητό απευθείας από την Κίνα, το εγχείρημα κρύβει πολλές παγίδες. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εξαπάτησης από γνωστούς άγνωστους μεσάζοντες ή από μη αξιόπιστες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Τελωνείο

Πως να αποφύγετε το τελωνείο 2019 απλά και εύκολα

Οτιδήποτε κάτω από 22€ δεν περνάει τελωνείο έτσι κι αλλιώς βάση νομοθεσίας στην Ελλάδα για μεγαλύτερα ποσά διαβάστε παρακάτω τις οδηγίες…

Banggood τελωνείο
Banggood επιλέγουμε τρόπο αποστολής PRIORITY DIRECT MAIL
Επιλέγουμε μέθοδο αποστολής Priority Direct Mail , μέθοδο πληρωμής PayPal και ΔΕΝ επιλέγουμε το Shipping Insurance γιατί παρέχει καλύτερο και δωρεάν το PayPal χωρίς καμία παραπάνω ενέργεια. Για παραγγελίες με κόστος κάτω από 22€ (μαζί με τα μεταφορικά) μπορούμε να επιλέγουμε και το Air Parcel Register αν είναι πιο οικονομική μέθοδος αποστολής. Οτιδήποτε κάτω από 22€ δεν περνάει τελωνείο έτσι κι αλλιώς βάση νομοθεσίας στην Ελλάδα, για όλα τα υπόλοιπα επιλέγουμε Priority Direct Mail ώστε να μην περάσει τελωνείο και να έρθει το αντικείμενο όχι μέσω Ευρώπης, αλλά από Ευρώπη απευθείας.
Gearbest τελωνείο

GearBest επιλέγουμε τρόπο αποστολής
EU Express (Ευρωπαϊκές αποθήκες) ή EU Priority Line ή Netherland Registered ή Belgium Registered

GearBest Το μοναδικό με μέθοδο αποστολής για πράγματα πάνω από 2 κιλά χωρίς τελωνείο από Κίνα.

Ενώ το Banggood είναι ιδανικό για Κινητά τηλέφωνα το GearBest είναι καλό για laptops, κάρτες γραφικών, drones και γενικότερα αντικείμενα πάνω από 2 κιλά. Μην μπερδεύεστε με την μέθοδο αποστολής που εμφανίζεται εκεί που εμφανίζεται το προϊόν αναλυτικά, η πραγματική μέθοδος αποστολής στο GearBest φαίνεται μόνο στο Check Out. Οι μέθοδοι αποστολής διαφέρουν ανάλογα με το προϊόν, θέλει λίγο προσοχή το GearBest.

Για πράγματα πάνω από 2 κιλά και όχι μόνο χωρίς τελωνείο: Η μέθοδος αποστολής είναι το Priority Line το οποίο στο check out πρέπει να εμφανίζεται ως EU Priority Line και είναι διαθέσιμο σε laptop και γενικά σε μεγάλα αντικείμενα.

Σε πολλά κινητά το GearBest δίνει την επιλογή για Netherland Registered το οποίο δεν περνάει τελωνείο ούτε αυτό και πλέον είναι ασφαλές και εμφανίζεται ως Priority Line στην περιγραφή του προϊόντος. Σε ότι έχει να κάνει με το GearBest καλό θα είναι να βλέπετε τις μεθόδους αποστολής στο check out για να είστε σίγουροι.

Προσοχή ΔΕΝ προτείνουμε πλέον το Gearbest μετά από κακές κριτικές!

AliExpress τελωνείο

AliExpress αγοράζουμε μόνο φθηνά προιόντα κάτω από 22€
Οτιδήποτε κάτω από 22€ δεν περνάει τελωνείο έτσι κι αλλιώς βάση νομοθεσίας στην Ελλάδα, για όλα τα υπόλοιπα επιλέγουμε Priority Direct Mail ώστε να μην περάσει τελωνείο , το AliExpress δεν παρέχει ουτε αποθήκες στην Ευρωπη αλλά ουτε καποιο άλλο τρόπο , οπότε μόνο για μικρο αγορές κάτω από τα 22€ το προτείνουμε.

 

 


Ότι πληρώσεις παίρνεις, η αρχή αυτή ισχύει και στην Κίνα.
Με λίγη γνώση, μπορείς να πάρεις απίστευτο κινέζικο κινητό με ότι εξτρά θες και να είναι και αξιόπιστο, με εγγύηση και πάμφθηνο.
Συμβουλή οταν αγοράζουμε να επιλέγουμε μόνο επώνυμες κινεζικές μάρκες , ναι υπάρχουν!
Για κινητά , τεχνολογία , tablets , οι παρακάτω ειναι οι καλύτερες κινέζικες μάρκες.
Κορυφαίες κινέζικες Μάρκες: Χiaomei , Huawei , Lenovo , ZTE , Meizu , Elephant
Πολύ καλές κινέζικες Μάρκες: iOcean , Doogee , Star , Oppo , Zoppo , Vivo , Coolpad , Amoi , Umio

Επιλέγουμε αξιόπιστο site όπως το GearBest ή Banggood και το AliExpress μόνο για μίκρο αγορές εως 22€ (για να μην έχουμε θέματα με το τελωνείο) διαβάζουμε αναλυτικά το προϊόν , προτιμήστε προϊόντα με παρα πολύ καλές κριτικές , αγοράστε από πωλητή με πολύ καλές κριτικές στην περίπτωση του AliExpress , προτιμήστε πληρωμή με Paypal και τέλος προτιμήστε επώνυμη κινέζικη μάρκα (διαβάστε παραπάνω) και όχι αντιγραφές.

 

 

AliExpress
Θετικά / αρνητικά / γνώμες / σχόλια / αξιόπιστο

Το AliExpress είναι το κινέζικο ebay με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία και χαμηλότερες τιμές , οποτε καλό θα ήταν να αγοράζετε μονο από πωλητές με πάρα πολύ καλή βαθμολογία και πάνω από +5000 βαθμολογήσεις/πωλήσεις (Top Rated) και ημερομηνία εγγραφής του πωλητή όχι πρόσφατη , επίσης εαν δείτε εξωπραγματικές τιμες μην αγοράσετε εαν ο πωλητής δεν είναι Top Rated. Επίσης καλό θα ήταν να αγοράζετε με Paypal διότι έτσι εαν κάτι δεν πάει καλά με την αγορά παίρνετε τα χρήματα σας πίσω.

Το AliExpress σας παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε τιμές χονδρικής ακόμα και στις πιο μικρές παραγγελίες! Το AliExpress , που είναι μέρος του Alibaba.com, προσφέρει δυνατότητα παραγγελιών ακόμα και με 1 τεμάχιο, προστασία του αγοραστή και express παράδοση με full tracking! Το AliExpressφιλοξενεί σήμερα περισσότερα από 5.900 διαφορετικά είδη προϊόντων που προέρχονται από πάνω από 44 διαφορετικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των εξής: Ένδυση & Αξεσουάρ, Auto & Μοτοσικλέτες, Κινητά τηλέφωνα, Υπολογιστές και προσωπικοί υπολογιστές, Ηλεκτρονικά, Υγεία & Ομορφιά, Φώτα & Φωτιστικά, Αποσκευές, Τσάντες & Θήκες, Ασφάλεια και προστασία, Υποδήματα & Αξεσουάρ, Χόμπυ, Ρολόγια & Κοσμήματα και Είδη Γάμου.

Πρόσφατα η εταιρία μπήκε και στο αμερικάνικο χρηματιστήριο με μεγάλη επιτυχία , είναι απο τις ποιο αξιόπιστες κινέζικες εταιρίες!

Συμβουλή αγοράς
Το AliExpress είναι το κινέζικο ebay με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία και χαμηλότερες τιμές , οποτε καλό θα ήταν να αγοράζετε μονο από πωλητες με παρα πολυ καλη βαθμολογία και πάνω από +5000 βαθμολογήσεις/πωλήσεις (Top Rated) και ημερομηνία εγγραφης του πωλητή όχι πρόσφατη , επισης εαν δειτε εξωπραγματικές τιμες μην αγοράσετε εαν ο πωλητης δεν είναι Top Rated.

 • Τιμές σε Ευρω
 • Αποστολή 5ημέρες – 1 μήνα
 • Πληρωμή Μόνο με κάρτες
 • Απίστευτη ποικιλία 100.000 προϊόντα / 200 κατηγορίες
 • Θα βρείτε από ρούχα , τεχνολογία έως είδη για το σπίτι!
 • Ασυναγώνιστες τιμές
 • Προσφορές κάθε εβδομάδα -50%
 • Σχολιασμός προϊόντων από πελάτες (πολύ σημαντικό!)
 • Εγγύηση στα προϊόντα
 • Δωρεάν Μεταφορικά σε πολλά προϊόντα

 

 

 

 

Banggood
Θετικά / αρνητικά / γνώμες / σχόλια / αξιόπιστο
kinezika axiopista eshops banggood

Το Banggood είναι από τα πιο γνωστά και αξιόπιστα κινέζικα eshops , το προτιμάμε για κινητά αλλά και κάθε άλλου είδους ηλεκτρονικά προϊόντα. Θα βρείτε απίστευτη ποικιλία σε κινητά τηλέφωνα , tablet , αξεσουάρ και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

 • Τιμές σε Ευρω
 • Αποστολή 7 ημέρες – 1 μήνα
 • Πληρωμή με κάρτες / Paypal
 • Απίστευτη ποικιλία 60.000 προϊόντα / 60 κατηγορίες
 • Θα βρείτε από ρούχα , τεχνολογία έως είδη για το σπίτι!
 • Ασυναγώνιστες τιμές σε σχέση με Ελλάδα και Κύπρο!
 • Προσφορές κάθε εβδομάδα -70%
 • Σχολιασμός προϊόντων από πελάτες (πολύ σημαντικό!)
 • Εγγύηση στα προϊόντα
 • Δωρεάν Μεταφορικά
 • Αποθήκες στην Ευρωπαϊκή ένωση οπότε έρχονται ποιο γρήγορα και χωρίς τελωνείο!
 • Εως και 6 Άτοκες Δόσεις!

Gearbest
Θετικά / αρνητικά / γνώμες / σχόλια / αξιόπιστο
gearbest

Το GearBest είναι από τα ποιο γνωστά κινέζικα eshops , το GearBest είναι αξιόπιστο eshop με πάνω από 10,000 ημερήσιες πωλήσεις! Θα βρείτε απίστευτη ποικιλία σε κινητά τηλέφωνα , tablet , αξεσουάρ και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

 • Τιμές σε Ευρω
 • Αποστολή 7 ημέρες – 1 μήνα
 • Πληρωμή με κάρτες / Paypal / Webmoney
 • Απίστευτη ποικιλία 80.000 προϊόντα / 60 κατηγορίες
 • Θα βρείτε από ρούχα , τεχνολογία έως είδη για το σπίτι!
 • Ασυναγώνιστες τιμές σε σχέση με Ελλάδα και Κύπρο!
 • Προσφορές κάθε εβδομάδα -70%
 • Σχολιασμός προϊόντων από πελάτες (πολύ σημαντικό!)
 • Εγγύηση στα προϊόντα
 • Δωρεάν Μεταφορικά
 • Αποθήκες στην Ευρωπαϊκή ένωση οπότε έρχονται ποιο γρήγορα και χωρίς τελωνείο!
 • Εως και 6 Άτοκες Δόσεις!

  Προσοχή ΔΕΝ προτείνουμε πλέον το Gearbest μετά από κακές κριτικές!

 

 

 

 

 

 

Σύγκριση Αξιόπιστων Κινέζικων eshops: Banggood , AliExpress

bangood

Temu

AliExpress

Κριτικές προϊόντων: ΝΑΙ Κριτικές προϊόντων: ΝΑΙ Κριτικές προϊόντων: ΝΑΙ
Εγγύηση: ΝΑΙ Εγγύηση: ΝΑΙ Ανάλογα με τον
πωλητή
Visa Mastercard Paypal
American Express
Visa Mastercard Paypal
American Express
Visa MasterCard Maestro
Diners American Express
Δωρεάν Μεταφορικά Δωρεάν Μεταφορικά Δωρεάν Μεταφορικά
+ Θετικά / – Αρνητικά

+ Εχει αποθήκες στην Ε.Ε
+ Πληρωμή με Paypal
+ Αυθεντικά προϊόντα

+ Kαλό support
+ Εγγύηση
+ Μεγάλη ποικιλία

+ Θετικά / – Αρνητικά

+ Εχει αποθήκες στην Ε.Ε
+ Πληρωμή με Paypal
+ Αυθεντικά προϊόντα

+ Kαλό support
+ Εγγύηση
+ Μεγάλη ποικιλία

+ Θετικά / – Αρνητικά

– Δεν έχει αποθήκες Ε.Ε
– Δεν έχει Paypal
– Δεν είναι όλα αυθεντικά

– Μέτριο support
– Μην αγοράζετε ρούχα!

+ Τεράστια ποικιλία
+ Καλό για μικρό αγορές

Αξίζει να αγοράσετε

• Κινητά
• Tablet
• TV Box
• Gadgets
• Ρούχα
• Ηλεκτρονικά κ.α

Αξίζει να αγοράσετε

• Κινητά
• Tablet
• TV Box
• Gadgets
• Ρούχα
• Ηλεκτρονικά κ.α

Αξίζει να αγοράσετε

• Αξεσουάρ
• Θήκες κινητών
• Φθηνά προιόντα

Banggood
Αξιολόγηση: 8/10

“Αξιόπιστο eshop
Εως -70% προσφορές!”
TEMU
Αξιολόγηση: 9/10

“Αξιόπιστο eshop
Εως -90% προσφορές!”
AliExpress
Αξιολόγηση: 6/10

“AliExpress το ebay της
Κίνας με τεράστια ποικιλία”

EverBuying

temu

AliExpress

best-choice best-choice

 

 

 

Χρήσιμες συμβουλές / συνοπτικά
Μην αγοράζετε από μη αξιόπιστα / άγνωστα / απάτες eshops υπάρχει κίνδυνος να χάσετε χρήματα!
Πληρώνουμε με Paypal
καθώς διασφαλίζουμε ασφάλεια ή με κάρτα και ΠΟΤΕ με WesternUnion

Προτιμάμε αποθήκες στην Ε.Ε (Ευρωπαϊκή ένωση) για αποφυγή τελωνείου σε μεγάλες αγορές ή ακολουθάμε τους τρόπους που γράψαμε παραπάνω , πως να αποφύγουμε νόμιμα το τελωνείο
Οτιδήποτε κάτω από 22€ ΔΕΝ περνάει τελωνείο από όπου και εαν το αγοράσουμε! βάση νομοθεσίας στην Ελλάδα και στην Ε.Ε (Ευρωπαϊκή ένωση)

 

• Ακριβά προϊόντα (κινητα , ταμπλετ κ.α) προτιμήστε Banggood και GearBest καλύτερα και όχι AliExpress και ας το βρείτε καμιά φορά λίγο φθηνότερο στο AliExpress διότι το Banggood είναι πολύ αξιόπιστα eshop! Αλλά στο AliExpress δεν γνωρίζουμε τον πωλητή πόσο φερέγγυος είναι και εαν ξαφνικά εξαφανιστεί ή κανει τα δικά του… γενικά το AliExpress προτιμήστε για μικρο αγορές 1-20€. Επισης στο Banggood  πληρώνεις με Paypal και στην στραβή θα βρεις το δίκιο σου μεσω paypal ή στο support του Banggood ενω στο AliExpress (πληρώνεις μόνο με κάρτα και όχι με Paypal , εχει το Alipay σαν το Paypal αλλά καμια σχεση το support σε περίπτωση στραβής) και γενικά έχει μέτριο support καθώς μιλάμε για το ebay της Κίνας οπότε οποίος θέλει πουλάει…και πολλές φορες δεν τα έχουν στοκ.

Συμβουλή οταν αγοράζουμε να επιλέγουμε μόνο επώνυμες κινεζικές μάρκες , ναι υπάρχουν!

Για κινητά , τεχνολογία , tablets , οι παρακάτω είναι οι καλύτερες κινέζικες μάρκες.
Κορυφαίες: Χiaomi , Huawei , Lenovo , ZTE , Meizu
Πολύ καλές: iOcean , Doogee , Star , Oppo , Zoppo , Vivo , Coolpad , Amoi , Umio

 

 

 

Τελωνείο

Πως να αποφύγετε το τελωνείο 2019 απλά και εύκολα

Οτιδήποτε κάτω από 22€ δεν περνάει τελωνείο έτσι κι αλλιώς βάση νομοθεσίας στην Ελλάδα για μεγαλύτερα ποσά διαβάστε παρακάτω τις οδηγίες…

Banggood τελωνείο
Banggood επιλέγουμε τρόπο αποστολής PRIORITY DIRECT MAIL
Επιλέγουμε μέθοδο αποστολής Priority Direct Mail , μέθοδο πληρωμής PayPal και ΔΕΝ επιλέγουμε το Shipping Insurance γιατί παρέχει καλύτερο και δωρεάν το PayPal χωρίς καμία παραπάνω ενέργεια. Για παραγγελίες με κόστος κάτω από 22€ (μαζί με τα μεταφορικά) μπορούμε να επιλέγουμε και το Air Parcel Register αν είναι πιο οικονομική μέθοδος αποστολής. Οτιδήποτε κάτω από 22€ δεν περνάει τελωνείο έτσι κι αλλιώς βάση νομοθεσίας στην Ελλάδα, για όλα τα υπόλοιπα επιλέγουμε Priority Direct Mail ώστε να μην περάσει τελωνείο και να έρθει το αντικείμενο όχι μέσω Ευρώπης, αλλά από Ευρώπη απευθείας.

 

 

AliExpress τελωνείο

AliExpress αγοράζουμε μόνο φθηνά προιόντα κάτω από 22€
Οτιδήποτε κάτω από 22€ δεν περνάει τελωνείο έτσι κι αλλιώς βάση νομοθεσίας στην Ελλάδα, για όλα τα υπόλοιπα επιλέγουμε Priority Direct Mail ώστε να μην περάσει τελωνείο , το AliExpress δεν παρέχει ουτε αποθήκες στην Ευρωπη αλλά ουτε καποιο άλλο τρόπο , οπότε μόνο για μικρο αγορές κάτω από τα 22€ το προτείνουμε.

 

Tracking Number
Πως βλέπω την πορεία του προϊόντος που αγόρασα?
Βαλτε εδω το tracking https://www.17track.net/el

 

 

 

 

Τι αξίζει να αγοράσεις απο το Banggood και AliExpress

Banggood Κινητά , Tablet και κάθε είδους ηλεκτρονικά
Δες τις προσφορές του Banggood…

AliExpress Αξεσουάρ και γενικά μικρο αγορές εως 22€ για να μην πληρώσετε τελωνείο.
Δες τις προσφορές του AliExpress…

 

 

Οι αγορές απο την Κίνα συμφέρουν 100% με λίγη προσοχή θα βρείτε απίστευτα ποιοτικά προϊόντα
σε τιμές που δεν υπάρχουν έως και 80% φθηνότερα! Και φυσικά είναι ποιο φθηνά και από το μαγαζιά του Skroutz αφού πολλά αγοράζουν από εδω!

Καλές αγορές! :)

DodaLife.com © 2024 All Rights Reserved

Online γνωριμίες τα καλύτερα dating sites και mobile app γνωριμιών σε Ελλάδα και Κύπρο

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress