Πρώτο ραντεβού Tips χρήσιμες συμβουλές!

online-flert-rantevou

Η συνάντηση
Θα το εκτιμήσει να της πεις ότι για να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια μπορούμε στο πρώτο ραντεβού να πούμε κοντά στην περιοχή της πρώτον για να μην ταλαιπωρηθεί και δεύτερον σε κάποιο κεντρικό σημείο και σε όποιο μαγαζί θέλει έτσι ώστε να την κάνεις να νιώσει ασφάλεια.

 

1. Σχεδίασε ένα σύντομο πρώτο ραντεβού.
Ένα σύντομο κι απλό ραντεβού είναι ότι πρέπει γιατί θα σας κάνει να θελήσετε κι άλλο. Εάν το ραντεβού είναι καταστροφικό τουλάχιστον δεν θα έχεις σπαταλήσει πολύ από τον χρόνο σου.

 

2. Απλά χαλάρωσε κι απόλαυσε το.
Τα ραντεβού πρέπει να είναι διασκεδαστικά γι’ αυτό άσε πίσω σου όλες τις ανησυχίες σου και φρόντισε να την εντυπωσιάσεις με το χιούμορ σου. Διάφορες έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες νιώθουν πιο άνετα όταν στο πρώτο ραντεβού τους μιλάς για ταξίδια που έχουν κάνει ή θα ήθελαν να κάνουν.Επίσης, πολύ καλό θεωρείται το να τις ρωτήσεις κάτι σχετικό με μουσική ή ταινίες. Τα λατρεύουν και τα δύο αυτά θέματα και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους ανοίξεις κουβέντα.

 

3. Χαμήλωσε το κινητό σου…
Αν το ραντεβού είναι σε εστιατόριο, μόλις καθίσετε στο τραπέζι, χαμήλωσε το κινητό σου . Θα εκτιμήσει πολύ που θέλεις να μην χάσεις ούτε στιγμή από την βραδιά σας για ένα τηλεφώνημα.

 

4. Μίλα της όμορφα
Με ωραίες λέξεις και όχι όπως μιλάς με τους κολλητούς όταν βλέπετε ποδόσφαιρο. Μην αρχίσεις όμως και χρησιμοποιείς κάτι λέξεις σιδηρόδρομος που ούτε εσύ καταλαβαίνεις, θα ξενερώσει σίγουρα. Να της κάνεις κοπλιμέντα. Μην το παρακάνεις, αλλά όσο κλισέ κι αν είναι, κάνει καλό.

 

5. Πήγαινε τη κάπου ήσυχα
Οχι και νέκρα, αλλά με ήρεμη μουσική για να μπορείτε να μιλήσετε.

 
6. Μην αργήσεις στο πρώτο ραντεβού!
Αλλά μην γκρινιάζεις αν αργήσει εκείνη. Γιατί θα αργήσει. Στάνταρ.

 
7. Βγάλε από το μυαλό σου το seχ από το πρώτο ραντεβού!
Μην έχεις ψυχαναγκαστικούς στόχους. Το πρώτο ραντεβού λέγεται έτσι, επειδή θα οδηγήσει στο επόμενο.

 
8. Ποτέ δεν μιλάς για…
Λεφτά, πολιτική, θρησκεία, ποδόσφαιρο, το μπούστο της Μενεγάκη ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση

 
9. Τα φαντάσματα των πρώην
Από τα πιο συνηθισμένα λάθη σε ένα ραντεβού. Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε: δεν ενδιαφέρει καμία γυναίκα πώς ήταν η πρώην σου. Μα καμία όμως!

 

10. Πληρώνει πάντα ο Άντρας!

 

11. Να είσαι ο εαυτός σου αναδεικνύοντας την καλύτερη του πλευρά!

 

12. Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία!
Εάν το πρώτο ραντεβού δεν ήταν καταστροφή αλλά δεν ενθουσιάστηκες κιόλας, ζήτα κι ένα δεύτερο ραντεβού. Φρόντισε να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα γιατί μπορεί να χάσεις τον έρωτα τη ζωής σου μέσα απ’ τα χέρια σου!

 

Bonus
Για το τέλος, ένα βίντεο συμπαράστασης με τους όλους τους ρόλους άντρα σε ραντεβού που καλό θα ήταν να αποφύγεις να υποδυθείς.

 

 

DodaLife.com © 2024 All Rights Reserved

Online γνωριμίες τα καλύτερα dating sites και mobile app γνωριμιών σε Ελλάδα και Κύπρο

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress